Foto: srpskainfo.com

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović navodno kupuju dva stana u luksuznom naselju u Beogradu.

Bivši direktor “Granda” i njegova supruga, kako se piše, angažovali su firmu Viki Miljković da im pronađe i opremi luks nekretnine na najskupljoj lokaciji u Srbiji. Poznati bračni par riješio je navodno da stambeno obezbijedi svoje potomke: kćerku Aleksandru i Danijela, Suzaninog sina iz prvog braka.

– Saša i Suzana su željeli da pametno ulože novac od prodaje “Granda”. Kupiće dva luksuzna stana, svakom djetetu po jedan. Ako Aleksandra i Danijel ne budu željeli tu da žive, uvijek mogu da ih izdaju i lijepo zarađuju od rente – priča dobro obavješteni izvor i dodaje da je supružnicima u ovoj investiciji dragocjena pomoć Viki Miljković.

– Sale je odmah pozvao Viki, koja sa mužem ima firmu za kupovinu i opremanje nekretnina.

Ona ih je uputila u sve i rekla im da će pronaći dva lijepa stana u Beogradu na vodi i opremiti ih po njihovoj želji. Viki je već dugo u poslu sa nekretninama, tako da je Saša siguran da će da izabere dobre stanove za njegovu porodicu.

Popovićeva žena Suzana Jovanović tražila je da se stanovi budu u istoj zgradi.

– Viki je već pronašla luks nekretnine sa pogledom na Savu. Izabrala je četiri stana različite kvadrature i sada čeka da se Popović i Suzana u septembru vrate sa odmora i pogledaju ponudu – otkriva izvor za Informer.

Suzana objašnjava zbog čega ona i Popović odlučili da kupe stanove na ovoj ekskluzivnoj lokaciji.

– Sale i ja želimo da djeci obezbijedimo krov nad glavom. San svakog roditelja je da svojim nasljednicima kupi nekretninu. Tačno je da smo se obratili Viki za pomoć i njena firma će nam opremati enterijer – kaže pjevačica za Informer.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )