Foto: facebook

Ljubav ne treba da boli. Moja poruka ženama je da ne trpe nasilje i da ga bezuslovno prijave. Žene ne treba da bude sramota zbog tuđeg nasilnog ponašanja , počinje svoju ispovest za Telegraf. rs U.J. (23) koja je u 19. septembra prošle godine prijavila Slobodana Milutinovića Snajpera (37) za otmicu i zlostavljanje, a sada čeka potvrdu optužnice protiv njega i početak suđenja.

Prema njenim riječima u Tužilaštvu i policiji, Milutinović i ona bili su u vezi koja je kratko trajala i bila je burna.
 
- Rekla sam mu da je najbolje da svako od nas nastavi svojim životom. Međutim, on me je pozvao 19. septembra da o svemu porazgovaramo. Izašla sam iz stana i ušla u njegov automobil. Milutinović me je odvezao u iznajmljen stan i čim je zatvorio vrata, mogla sam da pretpostavim šta me čeka. Njegov osmjeh mi je bio dobro poznat. Kada sam ga upitala zašto se smije, rekao mi je "videćeš, samo se ti opusti.."- tvrdi za Telegraf. rs U. J.
 
Kako objašnjava mlada Novosađanka, svađa između nje i Milutinovića nastavljena je onog trenutka kada joj je on uzeo mobilni telefon.

- Bez riječi počeo je da me šamara. Molila sam ga da prestane da me udara. On me je, zatim, odveo u spavaću sobu i rekao mi "ne ideš ti nigdje, kraj je kad ja kažem". Tu me je udarao, a kada bi primjetio da ću izgubiti dah, onda bi me puštao. Ne znam šta bi bilo sa mnom da nisam uspjela da dođem do mobilnog telefona i pošaljem sestri lokaciju. Ona je pozvala majku i policiju...  - nastavlja priču mlada Novosađanka i dodaje da to nije bio prvi put kada je Milutinović digao ruku na nju. O tome da je zlostavljanje preživjela i četiri meseca ranije, objasnila je u tužilaštvu i policiji.
 
Zbog svega što je preživela, dobila je status posebno osetljivog svedoka.

Dan prie nego što će u Tužilaštvu svjedočiti njena majka i sestra, zapaljeni su automobili U.J. i njenog oca. Policija je ubrzo uhapsila piromana koji nije želio da kaže razloge zbog koga je to uradio, kao i ko mu je naredio.

 
Istraga protiv Milutinovića koja se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu je zavrešena, a očekuje se potvrđivanje optužnice.
 
- Ne mogu da kažem pravda je dostižna jer je još nisam postigla i neću da prejudiciram. Vjerujem pravnim organima naše države. Ne želim da za deset godina pročitam u tekstu da sam bila žrva jer ne želim da budim sažaljevanje - kaže za Telegraf. rs mlada Novosađanka.
 
Slobodan MIlutinović Snajper nalazi se u pritvoru od 19. septembra prošle godine i iz tog razloga Telegraf. rs nije u mogućnosti da dobije i drugu stranu radi objektivnog i profesionalnog izveštavanja.
 
Prema našim informacijama on je u Tužilaštvu iznjeo svoju odbranu.

Milutinović u svom dosijeu ima oko 15  krivičnih prijava za razna krivična djela. Do sada je tri puta izbjegao smrt.

 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )