Foto: Screenshot

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević bio je pod velikim pritiskom tokom finala Australijan opena i to od strane srpskog tenisera.


U nekoliko navrata je Đoković ljutito vikao prema boksu i svom treneru, koji je pokušavao da ga smiri.
 
"Nevjerovatan uspeh. Još sam u šoku! Nema kraja njegovom ludilu, na pozitivan način. Ne mogu da to opišem riječima", rekao je Ivanišević, pa nastavio:

"Emotivno je bilo, kao što sam rekao i ranije, kako je osvojio, kako je igrao danas, on je osvojio 10 titula. Ovo je kao rukometna utakmica, Španija protiv Srbije trenutno je 22:22", istakao je Ivanišević poslije meča.

I sam je nekada bio teniser, pa razumije Novakove reakcije na terenu.
 
"Bio sam teniser, pomalo lud, razumjem osjećanja, emocije. Dok se pobeđuje, dobro je. Prošla godina nije bila laka. Bio sam u trenerskom poslu. Osvojili smo US open sa Čilićem. Onda dođe Real Madrid i traži te za trenera. Ovo je dobar izazov, pod pritiskom. Četiri godine sam dio tima".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport na B92.net (@b92_sport)



Kada je reč o Rolan Garosu...
 
"Nadal je favorit na Rolan Garosu. Tu je Novak, tu su mladi momci, koji mogu da ga pobjede. Ali on ima 14 titula tamo..."
 
Povreda zadnje lože je svima zadavala muke u Novakovom timu.
 
"Desila se onda mala povreda. Ona je sve razbuktala. Još nisam svjestan da je sa takvom povredom napravio ovo. Mogu da budem ponosan što mogu biti sa takvim čovekom, što mogu naučiti nešto novo, ludo. Super je što smo obojica temperamentni, takav sam i ja. Jezik puno pomaže, komunikacija. To mora sve brzo. Dok prevedem na engleski... I ovako je teško. Kad me prostrijeli pogledom...Emocije su ogromne. Kada je došao u boks kod nas... Veliki je naboj. Sve je izbacio iz sebe, kada je počeo da plače. Trpio je, nije mu bilo lako. Bori se sa svim i svačim. Cijela atmosfera, podrška. Prijem u Australiji, u Adelejdu smo imali nevjerovatan prijem, tako i ovdje. Sve čega se bojao je prošlo super. Ovaj AO će mi ostati poseban. I s ovim svim što je prošao par nedjelja, stvarno posebno mjesto je ova pobjeda", podvukao je Ivanišević.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )