Foto: srpskainfo.com

Popularni srpski glumac Miodrag Radonjić iz Beograda je otišao na Vlasinsko jezero, gdje boravi posljednjih nekoliko nedjelja, u samoizolaciji.

Miodrag vrijeme provodi u kući svoje bake, a kako kaže, na imanju ima mnogo obaveza.

– Prija mi život u izolaciji. Na selu uvijek imaš nekog posla oko kuće, imanja… Na Vlasini se još snijeg nije otopio i dalje se kuća zagrijava na drva, pa praktično oko vatre imam obavezu cijelog dana. S druge strane, postoji briga zbog ove situacije, koja tinja u podsvijesti i odvaja me od ove prirodne ljepote u kojoj se nalazim. Trudim se da treniram i održavam formu. U tome mi olakšavaju dugačke šetnje po brdima i livadama – kaže za Kurir zvijezda filma i serije “Južni vjetar”.

– Trenutno mi ne nedostaje gradski život, osim porodice i prijatelja, naravno, ali i to može da se promijeni u zavisnosti od trajanja vanrednog stanja. Pokušavam da budem u kontaktu sa ljudima koje volim putem telefona i interneta – dodao je Miodrag.


Glumac je presrećan zbog uspjeha serije “Južni vetar”, čija će posljednja epizoda biti emitovana u nedjelju, 19. aprila.


– Mislim da ju je većina ljudi razumjela na način na koji smo mi željeli. Srećan sam zbog toga. Takođe, velika nam je čast što su određene replike nekako ušle u narod, to je nešto na šta nijedan autor ne može da utiče, već se to “desi” i pronađe put do gledalaca. Uskoro se serija završava i daćemo sve od sebe da bude i nastavka, prije svega zbog publike koja to očekuje i želi – rekao je za pomenuti list Miodrag, koji u “Južnom vetru” tumači jednu od glavnih uloga, lik Baće.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )