Foto: null

U Doboju i Srebrenici danas su održani ponovljeni lokalni izbori.

 Doboju i Srebrenici danas birači na ponovljenim izborima biraju gradonačelnika i odbornike u Skupštini Grada Doboja, odnosno načelnika i odbornike u Skupštini opštine Srebrenica.

“Izbornu noć” na portalu Cafe.ba možete pratiti iz minuta u minut, kada vam donosimo najnovije informacije iz ove dvije lokalne zajednice.


20:32 - U Doboju izlaznost 55 odsto

U Doboju su zatvorena sva biračka mjesta za glasanje na ponovljenim lokalnim izborima, na kojima je izašlo 55 odsto birača, potvrđeno je iz Gradske izborne komisije (GIK).

Pedsjednik GIK-a Nenad Paleksić rekao je da su biračka mjesta zatvorena u 19.00 časova, izuzev jednog koje je jutros kasnije otvoreno zbog tehničkih razloga.
 
Građani su na ponovljenim izborima za gradonačelnika birali između kandidata SDS-a Cvijana Filipovića, SNSD-a Borisa Jerinića i SP-a Srđana Todorovića.

20:20 Milorad Dodik stigao u Izborni štab u Doboju




Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik stigao je u Izborni štab u Doboju.

Tamo su ga dočekali kandidat SNSD za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić i Sanja Vulić nosilac liste za skupštinu grada Doboja.
 

20:13 - PU Zvornik: Izborni dan protekao mirno

Proces glasanja na svim biračkim mjestima na području opštine Srebrenica danas je protekao mirno i bez incidenata, saopštila je Policijska uprava Zvornik.

U periodu od 7.00 časova pa do zatvaranja biračkih mjesta u 19.00 časova, nije dolazilo do obustave biračkog procesa, niti su evidentirane prijave narušavanja javnog reda i mira na biračkim mjestima.
 
"Policijski službenici Policijske uprave Zvornik preduzeli su sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi obezbjeđenje biračkog procesa proteklo u najboljem redu", navedeno je u saopštenju.



20:04 - Grujičić proglasio pobjedu u Srebrenici

Mladen Grujičić, kandidat SNSD-a kojeg su podržale sve srpske stranke u Srebrenici proglasio je pobjedu na ponovljenim loklanim izborima.

Prema nezvaničnim rezultatima Grujičić je osvojio više od 4.000 glasova.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )