Foto: VUIADIN SAVIĆ/INTAGRAM

Fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević napravili su slavlje na Kipru povodom dolaska četvrtog djeteta na svijet.

Lepa glumica se porodila prije deset dana, a na slavlju nije stala.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama se vidi kako čitavo veče igra “užičko kolo”, grčki sirtaki i veseli se dok pjeva Milena Ćeranić. Vujadin je sve vrijeme snima dok gosti oduševljeno gledaju ženu koja je rodila četvrto dijete prije samo deset dana, a izgleda i ima energiju poput djevojke.

Snimak na kome Mirka igra kolo ubrzo se proširio društvenim mrežama, a komplimenti na račun lijepe glumice su se samo nizali: “žena zmaj”, “kakva kraljica”, “Mirka se porodila četvrti put prije deset dana i već igra u kafani, a ja ne mogu ni do prodavnice”, bili su samo neki od komentara.

Podsjećanja radi, Mirka se na Kipru porodila po četvrti put i na svijet donela kćerkicu koja je, na predlog njihovo troje djece, dobila ime Anika.

– To je moja Mirka. Prije deset dana je na svijet donijela četvrto dijete, prelijepu djevojčicu Aniku, koju već vodi pomalo na plažu, a večeras igra veseli se ne staje sa prijateljicom Milenom, dok Vujadin uživa u prizoru.

Proslavljaju svoju ljubav i to što su ovaj svijet obogatili još jednim prelijepim djeteteom. Bog ih blagoslovio, samo je jedan od komentara prijatelja koji su bili pozvani na slavlje, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )