Foto: Facebook

Pjevačica Jelena Karleuša prijavila je juče u policiji porodično nasilje, a kako se navodi nju je suprug Duško Tošić ošamario, zbog čega je bio saslušan u policijskoj stanici Savski venac.

Posle saslušanja dobio je i 48 sati zabrane prilaska pjevačici, a nakon jučerašnje drame Karleuša se prvi put obratila javnosti. 

Naime, kako su pojedini mediji objavili da baca razne stvari, njiihove zajedničke uspomene, Jelena je riješila da tome stane na put.

Misleći da je novinari neprestano prate, ona je riješila da se oglasi i otkrije kako stvari stoje. 



- Zamoliću medije da prekinu sa maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije od novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete? - napisala je Karleuša u svom prvom obraćanju u javnosti nakon porodične drame.

Podsjetimo, prema pisanjima medija, u policijskoj stanici u svojstvu građana izjavu su dali i pjevačicina tetka Danijela, ali i brat Marko, a povodom ovog slučaja Tošić je imao samo da kaže kako nije kriv, te da nije fizički nasrnuo na suprugu.  
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )