Foto: TWITTER/SCREENSHOT/EUROSPORT

Francuskinja Tes Ledo doživjela je jako težak pad na Svjetskom prvenstvu na kome je branila zlato.

Jeziv pad se desio na Svjetskom prvenstvu u skijanju slobodnim stilom gdje je dvostruka svjetska šampionka Tes Ledo pala i šokirala publiku! Ona je pokušala da skijajući unazad izvede obrt od 360 stepeni, ali nije uspjela i žestoko je lupila o snijeg! Prvo je udarila koljenima o zemlju, potom i bradom, a skije su joj se razletjele svuda po stazi! 
 
Ipak uspjela je nekako da zakoči, a kada je za sekundu ostala na zemlji svi su se uplašili. Ipak, uspjela je nekako da se uzdigne i da uvjeri publiku da povrede ipak nisu toliko ozbiljne! 
 
Ova dvostruka svjetska šampionka i četvorostruka osvajačica "X Gejmsa" ima tek 21 godinu, a već od 2017. godine ima zapažene rezultate u skljanju slobodnim stilom, što je zapravo izvođenje opasnih trikova u velikoj brzini na skijama. 

Tes je na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu 2022. godine uzela jednu srebrnu medalju, a u karijeri ima čak 12 medalja sa velikih takmičenja. Sada se nadamo da će poslije ovog pada ipak biti dobro i da neće doživjeti povrede koje će je na duži vremenski period udaljiti od takmičenja.  


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )