Foto: Pixabay

S. J. (62) noćas je u selu Rožanci u Barajevu brutalno ubio svoju komšinicu, učiteljicu S. Đ. (67), a potom u pokušaju da prikrije zločin, zapalio njenu kuću.

Kako saznajemo, ubijena žena i ubica su se poznavali iz sela. Ona je bila učiteljica, a on komšija koji je radio za nadnicu. Zbog čega ju je ubio, komšijama nije jasno, tvrde da njih dvoje nisu bili ni u kakvoj vezi osim što su se znali iz sela.
 
– On je skoro slijep, ni ne čuje, stariji je čovek. Živio je zapušteno, u kolibi nekoj, onako kao neki gorštak – priča za “Blic” komšija M.N.
 
Kako dodaje, ubijena žena bila je udovica, koja je u kući nakon smrti supruga živjela sama.

Suprug joj je prije nekoliko godina umro od kancera. Ona je još radila, bila je učiteljica, divna žena. Jako ugledna porodica, imaju i dve divne ćerke koje nisu živjele tu, već u Beogradu – priča on.
 
kako kaže, ne može da shvati zbog čega bi je S. J. ubio.
 
– Niko ga nije izbjegavao, nije nikada pravio probleme. Radio je za nadnicu, uradi posao i ode. Volio je da popije ponekad, ali ništa to nije bilo ni strašno, ni mnogo… On je jak čovjek, kao bik… Čuo sam da ju je zaklao… – šokirano dodaje meštanin.
 
Podsjetimo, stravičan zločin otkriven je kada su policajci došli da ugase požar koji je gutao kuću S. J. Tek kada su uspjeli da ugase vatru, u kući su u jednoj sobi pronašli telo ubijene žene koja je bila zaklana nožem, a u drugom dijelu kuće nepomičnog muškarca, koji je davao znake života. On je odmah prevezen u Urgentni centar.
 
Prvim rezultatima istrage utvrđeno je da je muškarac nožem ženi prerezao vrat i ubo u leđa, a onda je zapalio kuću pokušavši da izvrši samoubistvo, piše Blic.
 
Na mjestu zločina i dalje su jake snage policije koje vrše uviđaj, kao i ekipe.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )