Foto: null

Nikola Jokić je odigrao sjajno u pobjedi Denvera protiv Portlanda (120:115) za vođstvo od 2:1 u četvrtfinalnoj seriji plej ofa zapadne konferencije NBA lige.

Sobzirom na sjajnu partiju od 36 poena, deset skokova i pet asistencija, te činjenicu da je postigao odlučujuće poene, srpski košarkaš je davao izjave za medije poslije meča.

– Iako je Moris promašio bacanje, nisam htio da oni dobiju vrijeme. Dejm (Lilard – op.a.) može da pogodi iz velike udaljenosti, nisam htio da dođe u situaciju da se to dogodi. U slučaju da Moris promaši htio sam da skočim i da se borim da dam koš – rekao je Jokić, a zatim dodao:

– Imali smo mnogo preokreta utakmicama i u plej-of serijama. Borba je nešto što gajimo i razvijamo u Nagetsima od kada je trener Meloun. Takav je način razmišljanja i takva je kultura kakvu gradimo. Nećemo da se deremo i vrištimo, ali ćemo se boriti i bićemo tu do posljednje sekunde.

Džoker je imao pohvalne riječi za saigrača Ostina Riversa koji je bio sjajan u poosljednjoj četvrtini u kojoj je postigao 16 od 21 poena.

– Ostin je bio sjajan. Imati takvog šutera je veoma dobro. Znamo šta on radi, a posebno je večeras bio dobar. Davao je koševe kada su nam trebali, a odbrana mu je takođe bila odlična – istakao je 26-godišnji Somborac.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )