Foto: Kremlin

Drugovi haški paraziti, trebalo bi da predložite Putina za Nobelovu nagradu za mir zbog ove djece koja su sklonjena u Rusiju, nahranjena i poslata u škole, poručio je lider Čečenije


Ispostavilo se da bi bilo bolje da su stanovnici Donbasa, uključujući djecu, ostali da ginu pod ukrajinskim bombama i da ni u kom slučaju nisu napustili opasnu zonu, poručio je lider Čečenije Ramzan Kadirov, komentarišući nalog Međunarodnog krivičnog tribunala u Hagu za hapšenje predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina.
 
"Ovo nije moja izjava, tako misli Međunarodni krivični sud u Hagu koji je spasavanje djece Donbasa definisao kao deportaciju", napisao je Kadirov i dodao da odluka suda nije čudna, već apsurdno smiješna.
 
"Bombardovanje djece nije zločin, ali njihovo spasavanje je deportacija", zaključio je on.
 
Predložio je "haškim parazitima" da, za djecu koja su sa ratne zone evakuisana u Rusiju, uruče Putinu Nobelovu nagradu za mir, s obzirom da su ta djeca, kako je rekao, sklonjena, nahranjena i poslata u škole, dok Zapad ni ukrajinske izbjeglice nije mogao da primi ljudski.
 
"Mada čemu da se nadamo od vas? Međunarodna sudska instanca je pokazala da nema samostalan status, spretno je pokleknula pod prekookeanskim gospodarom, u žurbi da izvrši njegove komande. Toliko joj se žurilo da mu poljubi skute da nije imala vremena ni da sredi formulaciju", primjetio je Kadirov.
 
Prema njegovim riječima, EU, NATO, UN i druge slične organizacije i udruženja odavno su pokazale da su zavisne, pristrasne, cenzurisane i da izvršavaju naloge sinhronizovano i koje kontroliše ista ruka.
 
Pozvao je normalne građane Evrope, "normalne u svakom smislu, psihički zdrave", da preuzmu situaciju u svoje ruke i promijene marionetske režime u svojim državama.
 
Poručio im je da izgrade nove države sa čistim doktrinama bez ikakvih devijacija kojima će Rusija biti prijatelj, a ne neprijatelj i koje se neće plašiti. 
 
"Do tada se plašite", poručio je i dodao da šta god mislili i radili na Zapadu, to neće promijeniti situaciju u Rusiji.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )