Foto: srpskainfo.com

Kaja Ostojić se napokon skućila! Pjevačici je dečko, fudbaler Mateo Pavlović kupio stan u luksuznom dijelu Novog Beograda, a prvi komšija joj je najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Kako piše Informer, štoper francuskog kluba Anže iskeširao je 200.000 evra za stan od 80 kvadrata.

– Kaja od svoja tri bivša muža nije dobila baš ništa! Mateo je odlijepio za njom, planira da se oženi njom i insistirao je da stan u Beogradu, u kome će zajedno živjeti, bude na njeno ime – priča izvor pomenutog lista, i dodaje:

– Mjesec dana su obilazili stanove. Najprije su bili u Beogradu na vodi, a onda su došli u naselje Vest 65. TU su pogledali nekoliko stanova i na kraju se odlučili za jedan od 80 kvadrata koji je baš u Noletovom komšiluku.

Kaja do samog potpisivanja ugovora nije znala da će ona biti vlasnik tog stana.

– Kaja se raspametila kada je shvatila da joj je dečko kupio stan, jer to nikada niko nije učinio za nju. Ovih dana biraju namještaj, a ona po cijeli dan zvecka ključevima tog stana i ponavlja da ima najboljeg dečka na svijetu – priča Kajina drugarica za pomenut medij.

Pjevačica i fudbaler plabnirali su svadbu na ljeto u Beogradu, ali su je odložili zbog pandemije korona virusa.

– Mateo ima dosta prijatelja u Francuskoj, gdje igra fudbal, kao i u Hrvatskoj, odakle je rodom. Želio je da na svadbi okupi sve prijatelje i rodbinu, ali to ne bi bilo moguće zbog korone. Zato su Kaja i on riješili da se vjenčaju dogodine – priča izvor i dodaje:

– Toliko su sigurni u svoju ljubav da uveliko rade na bebi! Kaja ima kćerku Nikolinu iz prvog braka, koja je već tinejdžerka, prenosi Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )