Foto: Screenshot

Ovih dana sve su glasnija šuškanja o nevjerstvu princa Vilijama. Britanski mediji pišu da je prijestolonasljednik navodno Dan zaljubljenih proveo sa svojom ljubavnicom Rouz Hanberi.


Princ Vilijam navodno je Dan zaljubljenih proveo sa ljubavnicom koja je ujedno i prijateljica Vilijamove supruge Kejt. Britanska kraljevska porodica posljednjih mjeseci nije prestala da bude u fokusu javnosti.

Smrt Elizabete Druge, krunisanje Čarlsa i knjiga koju je objavio princ Hari, privukle su pažnju engleskih i svetskih medija.

Poslednjih dana pojavile su se brojne glasine koje ukazuju na krizu u braku princa Vilijama i Kejt Midlton, piše "Marca".

Njih dvoje su navodno bili na romantičnoj večeri i viđeni su u otmenom italijanskom restoranu u Londonu. Prema riječima konobara u restoranu, Vilijam je Rouz poklonio bisernu ogrlicu.



Rouz je stara poznanica britanske kraljevske porodice koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Šolmondeleja Dejvida Roksevidža. Njihovo vjenčanje bilo je dva dana nakon što je ona objavila da čeka blizance. Sve je bilo u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, Rouz i Dejvi razveli su se 2019. godine, baš kada je počelo da se šuška da je u tajnoj vezi sa princem Vilijamom.
 
Prvi put kada su zajedno fotografisani 2019. godine, Vilijam i Rouz bili su zajedno na zabavi. Mediji su tada tvrdili da je princ bio nevjeran supruzi tokom njene treće trudnoće.
 
Navodna ljubavnica princa Vilijama, Rouz Hanberi, viđena je na sahrani kraljice Elizabete.
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )