Foto: Foto-kolaž: Tanjug/AP

Bilo je to u bolnici u Bergamu sredinom novembra


Italijanski novinar Simone Monari, čovjek koji radi za list "Republiku", ali izdanje za Bolonju, pisao je poslije smrti Siniše Mihajlovića o posljednjim danima legendarnog srpskog fudbalera i trenera!
 
Monari je tom prilikom rekao da su Mihina supruga Arijana i djeca već početkom novembra znali da Siniši nije ostalo dugo života, kao i da je tokom ležanja u bolnici u Bergamu imao posjetu od strane Novaka Đokovića.
 
Mihajlović je sredinom novembra bio na inovativnom liječenju u Bergamu kada ga je Đoković, koji je tada igrao na Završnom mastersu u Torinu, posjetio.
 
- Na Sinišino iznenađenje, Novak Đoković, njegov sunarodnik, poželio je da ga zagrli. Nole je učinio sve što je moguće da ga uživo utješi i nasmije. Razgovarali su o sezoni Novaka Đokovića punoj izazova, peripetijama u vezi sa vakcinom protiv korone, pobjedi na Vimbldonu... Siniša je tada vjerovao da može da se izliječi. Čak je obećao jednom navijaču da će na proljeće doći da pogleda meč Bolonje, te da planira da provede nedjelju dana u Londonu u 2023. da vidi kako sa fudbalerima radi Antonio Konte u Totenhemu - piše u tekstu pomenutog novinara.

Nakon što je Siniša umro, Đoković se i javno obratio i putem društvenim mreža uputio je saučešće porodici.
 
- Počivaj u miru, dragi Siniša. Saučešće familiji Mihajlović. Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport, kao i u Italiji. Tvoj trag je neizbrisiv.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )