Foto: srpskainfo.com

Matej Periš (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, tog dana sa još tri druga došao je u smještaj, u stan koji je on na svoje ime iznajmio preko aplikacije Buking na Dorćolu u Beogradu.

Mladići su došli u stan u 17.50, koji se izdaje na dan, preko Bukinga i nestali Matej je bio taj koji je bio veoma razpoložen i pričljiv. Rezervacija je glasila na njega, pa je on uzeo ključeve od stana i daljinski od garaže. Došao je sa još tri drugara, a tri njihova prijatelja bila su smještena negdje u blizini – kaže sagovornik i dodaje:
 
– Pričao je o Splitu i kako vozi brodiće sa turistima u razgledanje grada. Veoma prijatni i veseli momci. U međuvremenu tražili su peglu kako bi ispeglali košulji, spemali su se za grad. Negdje oko 22, 22.30 napuštaju stan i odlaze u grad. Sutradan od njih čujem priču da im je nestao i da se nadaju da je sa nekom djevojkom.
 
Prema riječima izvora, Perišini drugari su 31. decembra oko 18 sati prijavili nestanak.
 
– Bili su veoma utučeni od kada se Mateji gubi svaki trag. Nakon prijave nestanka oni su već oko 22 sati uoči dočeka Nove godine došli u stan, vidno potreseni i s njima su došla i ta tri prijatelja – kaže izvor i dodaje:
 
– Rekli su da su prošli poligrafski testiranje i dva puta su dolazili inspektori kako bi razgovarali s njima. Oni su se juče oko 11 sati vratili u Split, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )