Foto: crna-hronika.info

Danima se u medijima, ali i na Facebooku vodi polemika o tome treba li pjevačica Šejla Zonić održati planirani koncert u Kalesiji, a raspravu o tome pokrenuo je političar NiP-a Admir Karić.

Ovom političaru zasmetalo je što je pjevačica napisala da će koncert biti na trgu, a ne na Trgu šehida u Kalesiji.

O svemu se oglasio i suprug pjevačice Šejle Zonić.

Političar NiP-a, koji je danas izjavio kako želi da se koncert održi, ali bez incidenata, raspravu je ocijenio korektnom.

Apsolutno stojim iza svojih javno iznesenih stavova! Ne povlačim ništa od onoga što sam rekao, jer je to stav izražen o principima i životnim vrijednostima za koje se zalažem, a koje sam spreman braniti na puno višoj razini od one koja mi je bila izložena u prošlosti nekoliko dana.

Moram priznati da nisam očekivao toliku medijsku “pozornost”. Čuo sam i vidio/pročitao puno bolje, pa i pismenije i analitički dublje, pa i "agresivnije" stavove.

Moj osvrt je zanimljiv (i sve sam više uvjeren u to), jer sam politički aktivna osoba - izabrana vijećnica u OV, ali i zbog stranke kojoj pripadam.
Komentari koje sam pročitao su u velikoj mjeri zastrašujući. Na moj račun i račun moje Kalesije.

Oni koji, kao, imaju široke poglede i shvaćanja - kroz komentare pokazuju koliko su zapravo uski i ograničeni. Od "gdje si bio u ratu" (što sam ja doživio sa 4-5 godina), do: idiot, krkan, seljak, seljanka, vidi mu glavu, "ma šta ima bradu"...
Općenito. , i mediji su utjecali (pogotovo titulama) da se stavim u kontekst nasilnog političara, vjerskog fanatika.

Uz komentare - šta drugo očekivati ​​od Kalesije i Kalesijaca itd itd.
Bilo je i komentara podrške. Manji broj. Jer, općenito, oni koji misle drugačije od „mase“ obično su na marginama društva – a u ovom slučaju vidim – svojevoljno!
Brane me na neki način, ali privatnim porukama (nemoj Bogati, da netko vidi i čuje, pa da ti nešto kaže).

⚫️Dolazim do teme i "naslova" ovog posta (a ovo gore sam morala napisati, prije svega da netko ne pomisli da povlačim svoj stav; iako, da rezimiramo, argumentirano, stav može i biti promijenjen... ali nisam ih podebljao njegov stav!):
POZIVAM SVE DA KONCERT ŠEJLE ZONIĆ U KALESIJI PROTEKNE BEZ INCIDENTA!
Molim!

Svi oni koji dijele drugačije mišljenje od onih koji će doći na zakazani koncert, imat ćemo priliku pokazati i dokazati svoje stavove. Recimo, obećan mi je okrugli stol na temu/e koje sam istaknuo u prethodnim postovima, pa evo - to je jedna od prilika da pokažemo da drugačije razmišljamo.

U Kalesiji će biti i drugih kulturnih (i zabavnih svakako) sadržaja – pa ćemo vidjeti koliko ćemo biti aktivni na tim poljima. Ne smijemo sotonizirati tuđe stavove i postupke, čak i ako mislimo da nisu u redu...

Otišlo je predaleko!

Komentare poput: "gađat ćemo Sheilu jajima", "prekinut ćemo koncert" i slično -
NE PODRŽAVAM. Naprotiv – osuđujem ih!
Ne želim ni da netko zviždi na koncertu, a kamoli da nekoga fizički napadne. Saznao sam da su se neki, već zabrinuti, već obratili policiji... Kao, trebalo bi biti više osiguranja i slično.

Nemojte nam to raditi, poslat ćemo ružnu sliku Kalesije! Ne želim ni da Sheila bude u opasnosti. Možda je prekasno govoriti o njezinim osjećajima - ali ne želim ni da se osjeća ugroženo.
Želim da rano dođe u Kalesiju, da popije kahvu u Kalesiji i da joj mogu prići svi oni koji je vole.

Da koncert dobro prođe.
❗️To je moja želja u interesu Kalesije, a i općenito u interesu javnosti.
‼️A svoje privatne želje zadržao bih za sebe.

Da, volio bih i da u Kalesiji, na TRGU MUČENIKA, usred pjesme uzvikne: “Raskidam ugovor za ZG i javno se ograđujem od Cece”.

No, budimo realni, to se neće dogoditi.
I, inače, da me pitate – da li bih radije otkazao Šejlin koncert ili iskorijenio korupciju i kriminal u Kalesiji – radije bih ovo drugo.
Želim vam/nama sve najbolje.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )