Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Od kada je za Božić prijavila supruga Duška Tošića zbog nasilja, pevačica Jelena Karleuša nije se u javnosti oglašavala konkretnom izjavom, ali je putem svog Instagram profila objavila nekoliko objava koje su "nosile tajnu poruku" o njenom trenutnom stanju.

Naime, samo nekoliko sati nakon incidenta Karleuša je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa pokojnom majkom Divnom.
 
Iako objava nema direktne veze sa Tošićem, sudeći po komentarima Jelena je ovom objavom pokazala koliko joj u ovim trenucima fali prisustvo majke koja joj je bila najveća podrška u životu.
 
Nakon što je objavila fotografiju s Divnom, Jelena je na svom profilu objavila i video s novogodišnjeg koncerta uz koji je imala jasnu poruku, a sudeći po komentarima ispod objave njene reči bile su direktno upućene navodno Tošiću.

 
"Bolje pazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima", čuje se na snimku.
 
Kako navode beogradski mediji, Jelena nakon drame koja se u porodičnom domu odigrala 7. januara, ne izlazi iz kuće u kojoj joj društvo prave ćerke i tetka Danijela.
 
Jedina zvanična objava koju je Karleuša objavila na svom Instagram nalogu bila je upućena medijima koji danima stoje ispred njene kuće na Dedinju.
 
"Zamoliću medije da prekinu s maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete?", napisala je pevačica.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )