Foto: RTS SCREENSHOT/MONDO, STEFAN STOJANOVIĆ

Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu povodom pobjede Luke Black-a na takmičenju za predstavnika na Pjesmi Evrovizije


Pjevačica Jelena Karleuša, koja je svojevremeno izjavila da RTS treba da je pozove da predstavlja Srbiju na Eurosongu, oglasila se na Instagramu kako bi prokomentarisala aktuelnog predstavnika na ovom muzičkom takmičenju Luku Ivanovića, poznatijeg kao Luke Black, ali i iznela svoje mišljenje o izvođaču koji je trebalo da pobedi.
 
"Zejna je sinoć morala da pobijedi. Zašto? Pa, kako zašto? Za početak je bila najbolji pjevač na takmičenju! Crni Luk koji je pobijedio nije mogao da ubode ton u du*e. (Fini dečko, nije kriv, ali niko ga se neće sjećati za dva mjeseca). Tačka. Ovo je surov posao, ne bajka za osjetljivu djecu, pa da mora da se pazi na njihova osjećanja", napisala je Jelena i nastavila:
 
"Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osjećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko. Dalje, jedina prava, evrovizijska pjesma je bila od Zejne, jer ulazi u kategoriju world music.
 
Crni Luk je na silu pokušao da bude trip i art i strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima, jer će oni uvijek biti bolji u tome od nas jer su prirodni i bolji u toj muzici. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumijemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom miksu".
 
Jelena je rekla i da "neće dolivati ulje na vatru", ali da su i Džipsi i Zejna diskriminisani jer su Romi, i dodala da je pred njima svjetska karijera.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )