Foto: Srpskainfo/TAMAS KOVACS / EPA

Crvena zvezda traži rješenje na poziciji lijevog beka. Milan Rodić je dugo nezamjenjiv, ali je problem hrončina povreda zbog koje je reprezentativac Srbije često odsutan.

U timu Zvezde nije bilo prave zamjene, pa je tako često Miloš Degenek igrao na pomenutoj poziciji, kao i Marko Gobeljić koji nije ljevak.

Crveno-bijeli trenutno razmišljaju o četiri igrača koji bi pojačali konkurenciju na pomenutom mjestu. Na meti su Marko Jevremović (Javor), Stefan Gopfri, Bojan Nastić (BATE Borisov) I Nikola Antić (Šahtjor).

Jevremović je“ najrealnije rješenje“ mada je pod ugovorom sa Javorom i Zvezda bi klubu iz Ivanjice morala da uplati obeštećenje za 24-godišnjeg beka. Kao izvođač prekida ove sezone je upisao već osam asistencija u Superligi, postigao je i jedan gol.

Nastića se ljubitelji domaćeg fudbala sećaju iz Vojvodine u kojoj je ponikao i proveo četiri godine prije no što je otišao za Genk, pa Ostende i na kraju Bjelorusiju u  ima 10 asistencija.

Antić je već bio član Zvezde, a kasnije je igrao za Vojvodinu i  Šahtjor.

Crveno-bijeli su jako zainteresovani za člana Isloča iz Minska i mladog reprezentativca Nigerije Stefana Gofrija. Skauting služba Crvene zvezde je momka rođenog 2000. godine zapazila još prošle sezone.Tokom prethodne sezone Gofri je bio jedan od najboljih bekova bjeloruske lige. Standardan u defanzivnom redu Isloča dao je dva gola i upisao još tri asistencije.


 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )