Foto: Screenshot / Youtube

U toku je 22. Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se bliži kraju. Navijači širom svijeta su stigli u Katar i podržavaju svoje reprezentacije. Međutim većina to radi iz svojih fotelja, uz pivo i grickalice prateći utakmice na malim ekranima. Radost i tuga su očekivana raspoloženja, međutim ponekad stvari odu suviše daleko.

U to se uvjerio Mladen Stojanović koji već 12 godina komentariše utakmice na najjačoj regionalnoj sportskoj televiziji Arena Sport iz Beograda. 

Stojanović je putem aplikacije Instagram ispod svojih objava na ličnom profilu dobio užasne prijetnje od nepoznatih lica. 

“Dođi u Mostar četo još jednom. Samo ću tebe tražiti pa ću ti grkljan izvaditi da ne vrištiš kad Hrvatska primi gol”, jedna je od poruka.



U drugoj poruci koja je ispisana u komentaru ispod fotografije Stojanovića i Zdravka Mamića stoji sljedeće:

“Drugi put kad u Mostar dođeš nećeš se živ vratiti. Četniku, je**m ti mrtvu majku incest”.

Inače saznajemo da je Mladen Stojanović tokom Mundijala u Kataru komentarisao šest utakmica, uključujući sve četiri koje je igrala Hrvatska reprezentacija.

Međutim postavljamo se pitanje, da li je možda red da se oglasi Udruženje novinara Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, državne institucije Republike Srpske i Tužilaštvo i stanu u zaštitu čovjeka koji je u dugoj karijeri sportskog komentatora oduševljavao gledaoce svojim komentarima i zbog čega je često nagrađivan.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )