Foto: facebook

HEROJSKI - Siniša nije čovjek, on je zvijer, kaže Hulio Rikardo Kruz, Mihin saigrač iz Intera, otkrivši da se čuo s našim stručnjakom.

U vrijeme kada nas okružuju teške vijesti, pojavila se i jedna lijepa vijest. Predivna! Siniša Mihajlović završio je svoju borbu sa leukemijom, tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz Inter Hulio Rikardo Kruz.

- Siniša nije čovek, on je zvijer - naglasio slavni fudbaler.

Argentinac i Srbin su dvije godine bili saigrači u milanskom klubu, potom mu je Siniša bio trener još godinu dana, kad je prešao „iz kopački“ u stručni štab Roberta Mančinija, pa je Kruz imao priliku da upozna obje verzije našeg velikana.

Sada, mnogo godina kasnije, posle telefonskog razgovora sa drugom iz igračkih dana otkrio je lijepe vijesti za dnevnik Korijere dela sera.

- Nazvao sam ga prije nekoliko nedjelja. Hvala bogu, leukemija djeluje da je ostala iza njega - otkrio je bivši as Intera i nastavio:

- Njegova porodica i moja su veoma bliske, pa se i naše supruge često čuju telefonom - rekao je Kruz, strelac 75 golova za nero-azure na 197 utakmica.

Iako zvanične potvrde od porodice Mihajlović još nema, nadamo se da je Kruz u pravu i da je Siniša zaista dobio ovu neizmerno tešku bitku.

Jedno je sigurno, Mihajlović se trenutno nalazi u Rimu, gde je došao iz Bolonje posle saveta lekara i prijatelja, jer je sever Italije postao veliko žarište koronavirusa.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )