Foto: Screenshot

Za Anu Đurić Konstraktu i njenu pesmu "In corpore sano" podrška stiže sa svih strana.

Britanski Bi-Bi-Si objavio je listu sedam pjesama na koje bi trebalo obratiti pažnju tokom finala Evrovizije i Konstrakta je na drugom mestu.

"Radost Evrovizije nije u tome da analiziramo da li je glasanje političko ili ne, već u tome da pronađemo neobične, prelijepe, strastvene i čudne nastupe koje su zemlje učesnice pripremile", piše Mark Sevidž.

Srpska pjesma "In corpore sano" očigledno je napisana tokom pandemije, od strane osobe koja je sve dublje zalazila u sajtove sa savjetima o zdravlju usred nervnog sloma", ocenjuje Mark.
 
"Oda ličnoj higijeni postavlja vječna pitanja o njezi kose Megan Markl, prije nego što se pretvori u grozničavo ispitivanje higijene i pitanja kao što su da li podočnjaci znače da imate problem s jetrom. Možete da zamislite Konstraktu kako žvrlja ovaj tekst po zidovima tokom posebno mračne noći svoje duše, a ta slika postaje sve jasnija zbog hora koji joj se pridružuje i izgovara tekst na latinskom", piše poznati novinar.

"Za slučaj da to nije dovoljno čudno, cijeli nastup Konstrakta pere ruke u lavoru. Naravno da je ovo favorit publike", zaključuje Bi-Bi-Si.
 
Pored Konstrakte, na svojoj listi BBC izdvaja i nastup Norveške, Italije, Španije, Australije, Ukajine i Estonije, a prvi put među favoritima našlo se i Ujedninjeno Kraljevstvo.
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )