Foto: Printscreen

Dječiji osmijeh nema cijenu! Dolazak na utakmicu protiv Žalgirisa u Evroligi mladi Lazar Đokić će vječno pamtiti. Prije meča je dao izjavu za “Sportklub”, a njegovi odgovori i osmijesi donijeli su mu neočekivanu popularnost jer je prepoznata iskrena emocija i ljubav prema klubu.

Košarkaški klub Partizan je zatim odlučio da dječaka pozove na neki od narednih mečeva, a to je dodatno razveselilo mališana. Otac Branislav Đokić ističe da ih je poziv voljenog kluba veoma iznenadio i obradovao.
 
- Predsjednik kluba Ostoja Mijailović već je kontaktirao s nama, tako da se dogovaramo o novom odlasku na utakmicu. U kontaktu smo sad s portparolom košarkaškog kluba i najvjerovatnije ćemo ići već na prvu narednu domaću evroligašku utakmicu protiv Bajerna. Lazar je presrećan zbog toga i jedva čeka da opet bodri svoje ljubimce. To što ga je njegov klub pozvao puno mu znači. On je uvijek takav, iskren i emotivan, tako da ga je ovo veoma obradovalo - istakao je Branislav.
 
Lazaru odlazak na meč protiv Žalgirisa nije bio prvi put da bodri voljeni klub. Otac ga je već vodio na utakmice i ostalih sekcija sportskog društva.
 
- Njemu je odlazak na utakmicu protiv Žalgirisa bio drugi meč u “Areni”, ali išao je ranije u “Pionir” na košarkaške mečeve kao i na fudbalske utakmice. Voli sport i za njega je svaki meč lijepa uspomena - dodao je otac.
 
Dječak iz Zvornika je i sam aktivan sportista, i to uspješan. Već šest godina nastupa za Džudo klub Sokolovi u ovom gradu.
 
- Lazar je zaista dobro dijete. Već šest godina trenira džudo, bavi se sportom i odličan je učenik. Sve ovo ga je zaista veoma iznenadilo, jer nije očekivao reakcije nakon davanja izjave. Ne mogu reći da mu popularnost ne prija, sad su ga čak zaustavljali na ulici, tražili da se slika, što mu je čudno. Ipak, za njega je najbitnije da će opet ići da bodri voljeni klub. Prati sve i navija, tako da je za njega to poseban doživljaj - poručio je na kraju Branislav.
 
Podsjetimo, dječak iz Zvornika je pred meč protiv Žalgirisa s dosta emocija govorio o Partizanu.
 
- Jako sam srećan i uzbuđen. Očekujem pobjedu. Nadam se da će naši momci uspjeti da nađu niz pobjeda i očekujem da se plasiraju u plej-of. Dolazim iz Republike Srpke, iz Zvornika. Zvornik je, kako kažu, partizansko naselje. Omiljeni igrač mi je Kevin Panter i pošto nam je Željko Obradović najbolji trener Evrope, mislim da neće biti problem da se plasiramo u četvrtfinale. Pozdravljam mamu i brata koji gledaju ovu utakmicu. Lijep pozdrav za svu moju familiju - rekao je tada Lazar.
 
Porodična tradicija
 
Lazar je ljubav prema Partizanu naslijedio od oca, koji je godinama bio uz svoj omiljeni klub.
 
- Navijanje za Partizan je dio porodične tradicije već godinama. Svi smo tu “grobari” i ljubav prema klubu je naslijedio od nas - istakao je otac.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )