Foto: Avaz

Razgovor predsednika Ruske Federacije i Sjedinjenih Država Vladimira Putina i Džozefa Bajdena bi mogao biti održan, ako Vašington pokaže želju da sasluša zabrinutost Moskve i da se vrati diskusiji o bezbjedonosnim garancijama, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov televiziji "Rusija 1".


Zbog smanjenog plasmana vijesti  na početnim stranama korisnika od strane Facebook , za nesmetano praćenje vijesti i ostalog sadržaja, dodajte cafe.ba besplatnu aplikaciju ! Klikom OVDJE !

"Želja Sjedinjenih Država da saslušaju našu zabrinutost“, odgovorio je Peskov na pitanje šta bi moglo da postane platforma za takve pregovore.

„U stvari, želja Sjedinjenih Država da se vrate u stanje decembar-januar i postave pitanje: ono što Rusi nude možda nam ne odgovara svima, ali možda je vrijedno toga da sjednemo sa njima za pregovarački sto? Mislim na nacrte dokumenata koji su predati Briselu i Vašingtonu“, objasnio je portparol ruskog lidera.

Ranije je Putin izjavio da sada ne vidi potrebu za razgovorom sa Bajdenom i dodao da „za sada, ne postoji platforma za bilo kakve pregovore“.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )