Foto: Instagram

U medijima širom regiona odjeknula je vijest da se raspao čuveni bend Prljavo kazalište.

Članovi benda Prljavo kazalište riješili su da se raziđu poslije 45 godina!
 
Prljavo kazalište objavilo je prvu svoju pjesmu 1979. godine. Danas Tihomir Fileš i Jasenko Houra, osnivači benda, više i ne razgovaraju, a kako je krenulo, u budućnosti bi mogli da pričaju samo putem svojih advokata, prenosi Jutarnji.

O tome da članovi benda imaju različite muzičke vizije i želje, kao i o tome da su se zasitili jedni drugih govorkalo se još 2021. godine.
 
Niko tome nije pridavao previše značaja, ali umjesto da se strasti smire, stvar je eskalirala i rezultovala raspadom benda, ali i mogućim tužbama, prenosi pomenuti portal.
 
Tihomir Fileš je rekao da je Houra samoinicijativno i bez znanja ostatka benda, krenuo s dvojicom muzičara da radi samostalno.
 
"Čak nas je u početku u novinama zavarao tvrdeći kako radi vlastiti mjuzikl, da bismo kasnije saznali da ipak priprema ploču pod imenom Prljavog kazališta. Kako je žig mog navedenog patenta Prljavo Kazalište registrovan u DZZIV Hrvatske, a i EU, to me je, blago rečeno, neprijatno iznenadilo", rekao je Fileš za zagrebački dnevnik.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )