Foto: Screenshot

Jedan neimenovani srećni lovac na skladišne prostore na aukciji koji je kupio skladište za 500 dolara pronašao je sef u kome se nalazilo 7,5 miliona dolara (oko 7.124.625 evra).

Pronalazak su otkrili zvijezde TV emisije "Storage Wars" Den Dotson i njegova supruga Laura.
 
Dan je objasnio da mu je jedna dama prišla dok je bila na dobrotvornoj aukciji automobila, zvijezda i rokenrola u Indiji, u Kaliforniji, i rekla da ima priču da mu ispriča.
 
U video snimku na Twiteru Dan je objasnio da je gospođa rekla: "Moj muž radi za jednog tipa i kupio je skladište od vas za 500 dolara (390 funti) i u njoj je bio sef.
 
"Prva osoba koju su pozvali da otvori sef nije uspjela. Pozvali su drugu osobu i kada ga je ta osoba otvorila, unutra je bilo 7,5 miliona dolara (7.124.625 evra) gotovine.
 
Nakon što je otkriveno, Dan je rekao da su se stvari zakomplikovale i da je nove vlasnike kontaktirao advokat koji zastupa prvobitne vlasnike skladišne jedinice.
 
On je za Blast rekao da je žena tvrdila da je novom vlasniku ponuđena nagrada od 600.000 dolara (oko 570.000 evra) za vraćanje gotovine.
 
Novi vlasnici su navodno odbili, ali su prihvatili drugu ponudu da zadrže 1,2 miliona dolara (1.139.724 evra) i vrate ostalih 6,3 miliona dolara od nalaska novca u sefu.
 
Zvijezda "Storage Wars" nije otkrila identitet srećnog kupca skladišta i žene koja mu je rekla. Takođe nije rekao kada i gdje je kupljeno "milionsko skladište".
 
Postoji mnogo drugih intrigantnih detalja koje nije otkrio fanovima na mreži, kao što je zašto je unutra bio očigledno napušten sef, ko je prvobitno bio vlasnik skladišnog prostora ili odakle je taj novac iz sefa, pišu Zanimljivost dana.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )