Foto: Instagram

Lepa Brena progovorila je o uspjehu njene snajke Aleksandre Prijović sa kojom je prošla najteže trenutke tokom priprema koncerata u Srbiji i regionu.

Njena muzička postignuća podržale su mnoge javne ličnosti, a posebno srećna bila je svekrva Brena, koja joj je bila neizmerna podrška.
 
"Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se šćućurila na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila ćebetom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vreme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno. Njen trud i želja da uradi sve savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda Filipov trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razume kroz kakav je ona trnovit put prošla", rekla je Brena, a onda otkrila da je teška životna priča njene snajke, posebno ganula.
 
"Puno puta sam sedela sa njenom majkom i sa njom, pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za celu tu njihovu priču. Ona je žena, a nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Srećna sam što je uspela. Majke kada udaju ćerke one plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz šta sve treba da prođe njena ćerka i kakav je život. Da treba da prođe kroz brak, razumevanje, rađanje dece, uspone i padove...Važno je da svaki roditelj kaže svom zetu da mora da čuva i pazi njihovu ćerku, jer svaka žena je lavica koja može puno da voli, ali može da bude i opasna. Kažu ne diraj lava dok spava, a ja ću reći ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu - rekla je Brena za srpske medije i otkrila zašto je plakala na Aleksandrinom koncertu u Areni.
 
"Kada mi se sve sublimiralo kroz šta je ona prolazila, jednostavno sam zaplakala. Zaplakala sam jer želim da Filipova i njena budućnost bude svetlija i uspešnija, a da sve ružno zaborave...", rekla je Brena.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )