Foto: Stefan Brending

Društvena mreža Tviter je uklonila video koji je američki predsjednik Donald Tramp postavio u subotu. Snimak je sadržao pjesmu „In the end”američkog nju metal benda Linkin Park i sklonjen je u subotu na zahtjev samog benda koji se oglasio riječima: „Linkin Park nije i neće podržavati Trampa, niti će dozvoliti njegovoj organizaciji da koristi našu muziku.”

Pokojni frontmen benda Čester Benington bio je žestok rpotivnik Trampa i njegove administracije i to je iskazivao sve do svoje smrti. U jednoj od svojih izjava upozoravao je na opasnost koju Tramp predstavlja za Sjedinjene Američke Države: „Tramp je veća prijetnja za SAD od terorizma!”

Ono što je naišlo na zainteresovanost komentatora jeste motiv koji je Tramp imao da objavi baš ovu pjesmu čiji stihovi sadrže i ovo: „Jako sam se trudio/ i postigao mnogo/ ali na kraju/ to nije ni važno” (I tried so hard / And got so far / But in the end / It doesn’t even matter). Mnogi smatraju da se u ovim stihovima krije neka skrivena poruka, ali to ostaju samo nagađanja. Trampov kabinet se nije oglašavao po pitanju uklanjnja spornog snimka.


D.P.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )