Foto: Twitter

Košarkaš Reala Serhio Ljulj odgovarao je na pitanja navijača na sajtu Evrolige.

Jedno od pitanja se odnosilo na najteže gostovanje, odnosno gde mu je najteže bilo da igra.

"Najteža dvorana u kojoj sam igrao je u Beogradu, domaći teren Crvene zvezde. Svi tamo stoje i zajedno pjevaju, nešto nevjerovatno i nešto što treba doživjeti. Pored toga to su dvorane Olimpijakosa i Panatinaikosa i tu je takođe fenomenalna atmosfera, navijači stalno prave pritisak na dešavanja na terenu", izjavio je Ljulj.

Ljulj je nedavno bio u Beogradu kada je njegov tim poražen u neizvjesnoj završnici, a u samom finišu meča se žalio da je fauliran što sudije nisu uvažile.
 
Pored toga, Ljulj je otkrio još neke detalje iz njegove karijere. Kao najtežeg protivnika je izabrao nekadašnjeg košarkaša Barselona i saigrača u reprezentaciji Španije Huana Karlosa Navara za kog je imao mnogo riječi hvale. Najduhovitiji su po njegovom mišljenju Džef Tejlor i Trej Tompkins.
 
Govorio je i o stvarima van košarke, te mu je tako omiljena serija popularna "Kuća od papira".
 
Ljulj, koji ima 34 godine, u Realu je od 2007. godine i dugogodišnji je kapiten. Bio je MVP Evrolige 2017. godine i sa ekipom je osvojio brojne trofeje.Trenutni plan uprave tog kluba je da ga zadrže na bar još godinu dana, ali uz smanjenje prihoda. Isti plan žele da primjene i na Rudiju Fernandesu.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )