Foto: EUROVISION SONG CONTEST/YOUTUBE/SCREENSHOT

Juče su održane prve probe za Evrosong, a predstavnica Malte Destini, koja će nastupati s pjesmom "Je Me Casse", nije dobila dobre kritike za stajling i nastup.

Destini je inače bila favoritkinja do prve probe, ali je nakon nje pala na drugo mjesto na kladionicama, a na njeno mjesto dospjela je predstavnica Francuske Barbara Pravi, koja još nije odradila probu.

Na zvaničnoj stranici Evrosonga je objavljeno da Malta i dalje ima veliku šansu za pobjedu na ovom muzičkom takmičenju, ali da je ipak njena popularnost pala za tri posto, sa 20 na 17 posto, što je najniži procenat u skoro dvije sedmice, prenosi Klix.

Kako je dalje navedeno, iako Destini posjeduje vokalne sposobnosti koje su oduševile fanove, njen stajling i nastup razočarali su mnoge.

Destini (18) je obukla pink kombinaciju koja nije previše skrivala, a na nogama je imala čizme iste boje koje je i nisu baš slušale dok je nastupala

Čak i ozbiljni kritičari Evrosonga, poput ekipe na “Wiwibloggsu” su naglasili da je scenski nastup, kao i utisak nakon njega, veoma loš, ne samo zbog stalinga i činjenice da Destiny ne pleše, već zbog njene nesigurnosti na sceni i konstantnog gledanja u pod.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )