Foto: Instagram

Gvinet Li spava samo sa oženjenim muškarcima, a za to postoji i "opipljiv" razlog...

Gvinet Li (49) nazivaju i "serijskom ljubavnicom" i "razaračicom brakova", jer po sopstvenom priznanju bira isključivo one sa burmom. Nedavno je za britanske medije otkrila da je zapravo "njena misija da zadovolji seksualne fantazije oženjenih muškaraca", kao i da im na taj način spasava brakove!
 
Od broja njenih seksualnih partnera zavrti se u glavi. Ova dama zrelih godina je imala seks sa više od 1.000 oženjenih muškaraca, a objasnila je koje su prednosti ovakvih odnosa.

Gvinet kaže da mrzi monoton život i da je uvijek u potrazi za uzbuđenjima. Prema njenim riječima, isto tako se osjećaju i oni koji su u braku - njihov život je monoton, umorni su od stalnog dijeljenja kreveta sa jednom osobom....
 
"To je kao pandemija... Niko ne želi da provodi toliko vremena sa jednom osobom", objasnila je Gvinet.
 
Ipak, ono što joj se posebno dopada u odnosu sa zauzetima jesu pokloni i pažnja. Osim što su ovakvi muškarci najčešće nezajažljivi u seksu i voljni da isprobaju sve ono što im njihove partnerke uskraćuju, Gvinet kaže da oženjeni nikada ne propuste da primijete kada ima novu frizuru ili haljinu. Ova profesionalna ljubavnica kaže i da bi sve to nestalo onog trenutka kada bi se obavezali jedno drugom na "vječnu ljubav", pa zato ona je odlučila da uzme samo ono najbolje.

Gvinet je inače već bila u braku  i kako kaže, nije to za nju. Sada nema namjeru da ulazi u duge veze. Na pitanje koji joj je omiljeni tip muškarca, ona kaže - bogati, obrazovani, slobodoumni. Ovakvi muškarci se ne ustežu da se prihvate novčanika i daruju joj skupe poklone, od brendirane odjeće do luksuznog nakita. Istina, u posljednje vrijeme se zasitila  ovakvih darova, pa joj sad više prija kad dobije neko umjetničko djelo.
 
Gvinet je veoma svjesna da je društvo kritikuje, ali je nije briga. Napominje i da se ne stidi pred suprugama svojih ljubavnika, kad ih upozna.
 
"Zašto bih se osjećala krivom? Krivi su njihovi muškarci, a ne ja", kaže samouvjereno.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )