Foto: Oslobođenje

Luka Bojović stiže u Srbiju komercijalnim letom, a iz Madrida za Srbiju je poletio prije pola sata.


Luka Bojović (49), se danas vraća u Srbiju nakon desetogodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne u Španiji. Vođa nekadašnjeg zemunskog klana stiže u Srbiju komercijalnim letom, a iz Madrida za Srbiju je poletio prije pola sata.
 
Kako Blic saznaje, mjere bezbjednosti će biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbjedno odvoženje Bojovića sa aerodroma. Prema informacijama, po slijetanju aviona u Beograd, Bojović se neće miješati i izaći sa ostalim putnicima koji budu doletjeli letom avio kompanije Air Serbia iz Madrida.

"Pretpostavlja se da zbog lične bezbjednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored vazduhoplova. Zatim će izaći sa aerodromskog kompleksa na jedan od sporednih izlaza", kaže izvor "Blica".

Po slijetanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar. Tu će biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije. Bojović je u Srbiji slobodan čovjek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )