Foto: Srpskainfo

Izjava Amara osima da se "prvenstvo ne može prekinuti, jer je Borac peti“ je nastavak napada na banjalučki klub iz Željezničara. Iz Platonove ne žele da potežu teške riječi.

Direktor kluba je u reakciji na izjavu strateg Sarajlija rekao:

– Ne znam zašto Osim gleda Borac. On treba da gleda sebe i brine se o svom timu, a ne o nama. Nemamo tu više mnogo šta da kažemo. Prošle sezone se ispostavilo ispravnim što je Premijer liga BiH prekinuta. Ne znam da li Osim priča u svoje ili u ime kluba, a ko god govori da se sezone ne može prekinuti kod njega korona virus očigledno ne postoji – istakao je Lukendić.

Prvi operativac Borca kaže da su u klubu zadovoljni rezultatima koje postiže ekipa.

– Sigurno da imamo razloga za zadovoljstvo poslije zadnjih pobjeda, tu smo u vrhu tabele i grabimo ka Evropi do koje možemo i kroz Kup takmičenje. Ekipa je dosta stabilnija, pronašli su formu, a prvenstvena pauza će da nam dobro dođe kako bi sanirali neke povrede pred duel sa Radnikom u Bijeljini, gdje ćemo ići na pobjedu. Imamo dobar raspored u naredna dva kola i želja je da protiv uslovno rečeno lošijih rivala osvojimo maksimalan broj bodova kako bi u dobroj atmosferi dočekali derbi utakmice koje slijede nakon susreta protiv Radnika i Olimpika – dodao je Lukendić.

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )