Foto: YOUTUBE

Luna Đogani i njen muž Marko Miljković kupili su stan od 80 kvadrata na Bežanijskoj kosi, a sada su u fazi opremanja.

Na lokaciji na kojoj su Luna i Marko kupili stan cijena kvadrata je oko 2.000 evra, pa su iskeširali oko 160.000 evra za isti, prenosi Kurir.

Njih dvoje su na zajedničkom Jutjub kanalu snimili trenutke kada su sa svojom kćerkom Miom krenuli u salon namještaja kako bi izabrali ono što im je potrebno.

– Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gdje da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lijepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom namještaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cijenu. Ja bih najviše voljela da sve to bude u kraljevski plavoj boji – ispričala je Luna a onda je Marko dodao:

– Već smo angažovali čovjeka koji nam radi stolariju. Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da dijelimo sve lijepo što nam se dešava, a ovo su nama jako važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim dijelom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV i kuhinja.

– Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana jer zgrada još uvijek nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas da ubacimo sve ono što smo kupili. Trebalo bi da se uselimo polovinom decembra ili najkasnije za Novu godinu – rekao je Miljković.

Međutim, njih dvoje se prilikom kupovine nisu složili u svemu te dok je Luna poželjela da ima ogledalo u spavaćoj sobi, Miljković je vrlo izričit da to nije potrebno.

– Iako je Luna htjela ogledala u spavaćoj sobi, od toga nema ništa. Ogledala mogu u hodniku i bilo kojoj drugoj prostoriji, osim u spavaćoj sobi. Kad se spava nema ogledanja – zaključio je uz osmijeh Marko.

Oni su se odlučili za garnituru sive boje koja je za dnevnu sobu, a za spavaću žele kraljevsko plavi krevet.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )