Foto: srpska info

Marija Kulić ne prestaje da očajava nakon diskvalifikacije njene kćerke Miljane Kulić iz rijaliti-programa "Zadruga 5".

Novi šok sačekao je u toku današnjeg dana, nakon Miljanine odluke da napusti porodični dom u Nišu i zaputi se u Bosnu kod Lazara Čolića Zole. Miljana je spakovala samo neophodne stvari i krenula put Dervente.
 
Kako Marija tvrdi, Miljana nije tražila ljekarsku pomoć nakon diskvalifikacije, ali je njena iscrpljenost evidentna.
 
– Miljana je bila samo dan kod kuće i danas je otišla kod Zole u Bosnu. Ne slažem se sa tom odlukom da ode tamo, ali šta da vam kažem, ne pitam se ništa. Ostavila mi je Željka, on je sa mnom. Miljana je jako umorna, za dan nije ni uspjela da se odmori, otišla je odmah kod njega. Ne znam da li ulazi u “Parove”, ništa mi nije rekla. Ja čekam 21. septembar da odem na skener pa da vidim kakvo mi je zdravstveno stanje – rekla je Marija za Telegraf.
 
U međuvremenu Miljana se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gdje je otvorila novi nalog i označila da se nalazi u Republici Srpskoj.
 
– Jednostavno, nisam bila spremna, ali biću uskoro za nešto možda staro, ali neočekivano – napisala je Miljana u opisu fotografije.
 
Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti-programa “Zadruga 5”, nakon što je zapalila Rajski vrt.
 
Bivša zadrugarka danima je pravila haos na imanju, nije učestvovala u emisijama i bojkotovala je produkciju, zato što Zola nije ušao u rijaliti, a na posljetku je podmetnula požar zbog čega je diskvalifikovana. U skladu sa ugovorom koji je potpisala sa televizijom Pink, prijeti joj kazna od čak 100.000 evra.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )