Foto: srpskainfo

Pjevač Šako Polumenta (53) koga je bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški optužila da joj je slao neprimjerene poruke i video-snimke dok ona još nije bila napunila 18 godina, navodno nastavlja da šalje intimne poruke maljoletnicama.

Jedna od njih uključila se u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić i otkrila da su njeni roditelji podnijeli krivičnu prijavu protiv pjevača.

– Takve osobe treba da završe ili na psihijatriji ili u zatvoru, jednostavno smatram da im nije mjesto na slobodi. Šako mi se javljao preko Instagrama, hiljadu poruka i hiljadu poziva sa njegovog zvaničnog profila i privatnog profila. Slao mi je pjesme, snimao, zatim me je kontaktirao na video poziv gdje je htio da me vidi i ja sam naravno odbila taj video poziv. iskreno imam neku malu tremu, zbunjena sam, uplašena sam… Tražio mi je fotografije na kojima nemam ništa na sebi, gdje sam gola u potpunosti, ja sam to odbila i ja sam njemu rekla koliko imam godina da nije u redu takve stvari da mi traži. Gotivila sam ga kao pjevača – započela je djevojka (17) kojoj je pjevač slao poruke.
 
Jovana ju je upitala zašto mu je dala broj telefona ako nije željela da se dopisuje sa njim.
 
– On je insistirao i ja sam ga gotivila baš kao pjevača, sve je to krenulo od njegovog pjevanja… Volim neke njegove pjesme, baš sam ga gotivila kao ličnost. Ja sam mu dala broj, on me je zvao na Vajber, pjevao i zatim mi tražio slike. Ovo se desilo u mjesecu februaru ove godine rekla bih, moji roditelji su podnijeli krivičnu prijavu protiv Šaka Polumente.

Voditeljka je u programu uživo pustila govorne poruke koje je pjevač slao maloljetnici.
 
– Do tebe je veliki problem doć, ja ne znam šta je, ali okej. Stvarno sam imao dobru energiju i dobar razlog da te vidim. Hajde budi se hoću da te vidim, vjerovatno si sinoć uživala. Skini se bre gola, čuješ li me – čuje se u govornim porukama koje je voditeljka Jovana Jeremić pustila u jutarnjem.
 
Majka maloljetne djevojke prokomentarisala je nedavno cijelu situaciju.
 
 
– Tog čoveka neću da komentarišem, niti želim da imam ništa s njim. Kad mi je pokazala šta joj je poslao, zgrozila sam se. Ne znam da li je samo njoj slao ovakve snimke ili je taj broj djevojčica veći – poručila je izbezumljena majka za domaće medije, dok je Šako Polumenta bio ljut zbog novog skandala.
 
– To neka budala šalje. Ta priča je ispričana više. Ne razumijem zašto dajete tim osobama na važnosti, ja to nisam zaslužio. Toliko lijepih stvari sam učinio, a vi hoćete da pustite stare snimke – poručio je Šako, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )