Foto: Screenshot

Nakon večerašnjeg izbora za pjesmu EVROVIZIJE u Beogradu,veliki broj građana Srbije negodovao je na glasanje "stručnog žirija"!

Stručni žiri koji je najvećim dijelom bio odgovoran za izbor pobjednika činili su Zoran Živanović /Zana/, Ivana Rašić (Sajsi MC) Aleksandar Sedlar, Dejan Petrović Big Band i Marija Šerifović jedina predstavnica Srbije koja je pobijedila na Evroviziji ikada.

Prema glasovima žirija pobjednica je Teya Dora, a da nešto nije u skladu sa većinskim željama publike pokazao je Žika Zana koji je Breskvici dao 5 poena, uslijedila je Sajsi Mc za koju su mnogi večeras prvi put čuli a još manje za njen rad i nagradila favorita sa 0 poena. Do rejtinga je držao Dejan Petrović da bi u stilu Žike Zane glasala i Marija Šerifović! Sa pet poena u konačnici od žirija Breskvicine šanse su bile minimalne pa i duplo veći broj glasova publike u odnosu na drugoplasiranu pjesmu nije puno pomogao!

Marija Šerifović se nedugo zatim oglasila na x mreži u pratnji "velikanke" iz žirija, MC Sajsi,poznate po hitovima "Ringe jaja","Nadrkano hodanje";"Antifa kučke" i "Meni se ne udaje"


 Video koji su objavili izazvao je gomilu negativnih komentara! Ono što je zanimljivo to je da je "lobi" koji svesrdno podržava Šerifovićku na njeno pitanje na x mreži 23.02.2024 godine u najvećem broju "iskazao" svoje mišljenje!


Nakon "podrške lobija" određenoj grupi kandidata glupo je bilo očekivati da Šerifovićka i koleginica glasaju drugačije nego kako jesu!

Da je malo prešla granicu tek nakon par sati postala je svjesna, jer kako reče jedan "antilobista" "niste birali "pojebljivu" pjesmu, nego hit"! Doduše imajući u vidu kakvi vjetrovi duvaju u Evropi možda "lobi" obezbijedi jako deveto mjesto!
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )