Foto: Nezavisne

Uroš R. (19) iz Beograda, koji je u četvrtak uhapšen zbog sumnje da je u teretani "Ahilej" napao radnicu, navodno je priznao na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je "tukao djevojku sve dok ga od nje nije razdvojio pjevač Sloba Radanović".

Podsjetimo, poznati pjevač je slučajno, baš u vrijeme incidenta vježbao u teretani i među prvima je pritekao u pomoć prestravljenoj djevojci, koju je tukao Uroš R.
 
"Kurir" tvrdi da je napadač u Tužilaštvu sve priznao i da je rekao da je tukao nesrećnu djevojku sve dok je nije spasio poznati pjevač Sloba Radanović.
 
"Opsovala mi je majku i nije mi se izvinila, zbog toga sma je pretukao. Udarao sam je podlakticama u leđa, udarao sam je jako, bar pet ili šest puta, kako bih drugačije", rekao je, prema tvrdnjama "Kurira", Uroš R. kome je poslije iskaza koji je dao, određen pritvor do 30 dana.
 
On je, prema nezvaničnim informacijama pomenutog portala, pokušao da okrivi djevojku da ga nije ispoštovala kao novog menadžera koji je tu došao da "zavede red", kao i da mu je "pukao film" kada mu je opsovala majku.
 
Međutim, portal dalje tvrdi, Uroš R, nije bio postavljen za novog menadžera, a prije incidenta koji je napravio dva puta u toku jednog dana u istoj teretani, pominjao je navodno zaposlenima da stižu novi vlasnici objekta i da će on biti glavni.
 
Navodno je na saslušanju detaljno ispričao i da su se svi vježbači uplašili kada je napao i počeo da udara radnicu.
 
"Dok sam tukao Draganu cela teretana je gledala u mene i svi su se uplašili da ni oni ne budu na njenom mestu. Kada sam izlazio iz teretane zamolio sam tog pevača Slobu Radanovića da prenese Dragani da mi više ne pravi probleme, a obećao sam mu da ni ja više neću praviti problem Dragani niti bilo kome drugom", navodno je rekao na ispitivanju.
 
Neimenovani izvor "Kurira" rekao je da da je poslije hapšenja Uroš R. ispričao da je u teretanu došao jer je u međuvremenu "Dragana poslala ubice na njega, ali je uspio da im pobjegne".
 
"Uleteo sam u Ahilej i odmah pitao Draganu da li njen dečko pokušava da mi namesti ubistvo. Pretukao sam je, udarao sam dok me od nje nisu razdvojili jedan čovek sa plavim očima i pevač Sloba Radanović", navodno je rekao.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )