Foto: TANJUG/AP/ARHIVA

Kijevski režim stalno pokušava da izračuna zalihe ruske opreme i to je suština njegovog postojanja, jer je Ukrajina sada parazitska zemlja koja živi na račun "svojih gospodara", izjavio je zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

"Naš neprijatelj neprestano broji koliko i šta nam je ostalo. Tenkovi, granate, rakete i još mnogo toga. To je razumljivo – neprijateljska propaganda živi po svojim zakonima. Takva računica je suština postojanja banderovske države. Na kraju krajeva, ona je parazitska zemlja i živi na tuđi račun", napisao je Medvedev na Telegramu.

Kako je naglasio, neće biti snabdijevanja Ukrajine oružje, sve će se brzo završiti, a paraziti će umrijeti.
 
"Rusija sama sebi obezbjeđuje sve vrste naoružanja. I to već danas u količinama koje prevazilaze trenutne potrebe oružanih snaga. Ovako sada funkcioniše naš vojno-industrijski kompleks. Naši transporteri rade u tri smjene. I proizvodiće naoružanja onoliko koliko je potrebno za efikasnu odbranu naše otadžbine", poručio je Medvedev.

Naime, Medvedev je ranije rekao da je intervencija u Ukrajini egzistencijalna za Rusiju.
 
"Postoji izbor – postojaćemo kao velika istorijska država ili će nas rasparčati na dijelove svi naši neprijatelji, svi ovi kučići koji jure oko nogu naših glavnih protivnika. Dakle, za nas je to izbor postojanja, tako treba tretirati ovaj sukob", objasnio je.

Ne samo rukovodstvo Rusije, već i obični ljudi, uključujući i one koji se trenutno nalaze u zoni Specijalne vojne operacije, tretiraju sukob u skladu sa tim, kazao je Medevedev i dodao da je za SAD ovo još jedan sukob koji su organizovali zarad ostvarenja svojih ekonomskih interesa.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )