Foto: Telegram

Potrebno je aktuelnog američkog predsjednika Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera, protiv kojeg se vodi istraga poslati na smetlište istorije, napisao je zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev

Zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev reagovao je na izjavu bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa da očekuje da bude uhapšen u utorak, 21. marta.
 
On je na tu najavu reagovao duhovito, napisavši da je potrebno aktuelnog američkog predsjednika Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera, protiv kojeg se vodi istraga poslati na smetlište istorije.
 
"Budale u Evropi su htjele da uhapse nekog drugog, a 21. marta hoće da uhapse nekog svog u Americi. Vratite svoju zemlju, Amerikanci! U boj! Uništite tiraniju Vašingtona", poručio je Medvedev.
 
Medvedev aludira na odluku Međunarodnog krivičnog tribunala (MKT) u Hagu da izda nalog za hapšenje predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, koji je optužen za navodne ratne zločine u Ukrajini.
 
U ironičnom tonu svoju izjavu na Telegramu Medvedev završava riječima da je objavu postavio na zahtjev "američkog predsjedničkog kandidata pukovnika Danila Fedoroviča Trampa".
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )