Foto: HOTSPOTATL / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)

Reperka iz Hjustona Megan Di Stelion (Megan Thee Stallion) objavila je na svom Instagram nalogu da je ranjena u stopalo u toku hapšenja kanadskog repera Torija Lejnsa (Tory Lanez). Megan je bila u automobilu sa Torijem i još jednom djevojkom dok su se vraćali sa žurke koju je organizovala Kajli Džener u svom domu u Holivudu.

Neko od stanovnika prijavio je policiji da se iz parkiranog džipa čula prepirka, a potom pucnjevi, nakon čega se vozilo brzo udaljilo.

Policija je vrlo brzo identifikovala navedeni automobil i zaustavila ga. Tom prilikom je uhapšen Tori Lejns koji je upravljao vozilom. On je priveden zbog neovlašćenog nošenja vatrenog oružja. Iz automobila je zatim izašla Megan koja je imala krvavu ranu na stopalu. Na snimku koji se pojavio na Jutjubu može se vidjeti kako sa svakim korakom iza nje ostaju tragovi krvi.


Ostaje nejasno zašto je reperka isprva rekla da se posjekla, a tek nekoliko dana kasnije priznala putem Instagrama da je na nju pucano. „U subotnje jutro, zadobila sam rane od metka kao rezultat zločina koji je počinjen protiv mene sa ciljem da budem fizički povrijeđena.

Nisam bila uhapšena, policajci su me odvezli u bolnicu gdje sam podvrgnuta operaciji vađenja metaka. Veoma sam zahvalna što sam živa.”, napisala je reperka u obraćanju fanovima.


D. P.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )