Foto: Twitter

MEKSIKO SITI - Poznati meksički novinar i ufolog Haim Mausan predstavio je ove sedmice tamošnjim političarima u Kongresu "dokaze" o postojanju "druge vrste na ZemljI", javlja meksički "CNN".

Dva mala tijela, za koje Mausan tvrdi da nisu ljudska, pronađena kod Kuske u Peruu, izložena su u staklenim sanducima u Kongresu.
 
Mausan je pod zakletvom svjedočio kako mumificirana tijela nisu zemaljska, kao i da je trećina njihovog DNK-a nepoznata.
 
"Ne znamo jesu li vanzemaljci ili ne, ali bili su inteligentni i živjeli su s nama. Trebali bismo ponovno pisati istoriju" kazao je Meksikanac.
 
U Kongresu su bili i predstavnici SAD-a, Japana, Francuske, Argentine, Perua, kao i profesori s Harvarda, koji su imali što za čuti, piše "El Pais".
Prisutan je bio i bivši američki pilot Rajan Grejvs, koji je svjedočio i pred američkim Kongresom o svojim susretima s NLO-ima. "Ovo nisu produkti ljudske evolucije. Nisu ni bića pronađena kod pada NLO-a. Oni su pronađeni u rudnicima" tvrdi ufolog. Jedan od pozvanih stručnjaka svjedočio je, takođe pod zakletvom, kako su u jednom od tijela nalaze jajašca s embrijonima. Dodao je i da oba primjerka imaju implantante od rijetkih metala poput Osmijuma.

Mausan je kazao kako su tijela pregledali naučnici s Nacionalnog meksičkog univerziteta. Na ekranu je pokazivao i snimke koje navodno prikazuju susrete s NLO-ima. "Izgledom su humanoidni, ali na rukama i nogama imaju po tri prsta.

Nemaju zube i imaju stereoskopski vid, što je karakteristično za ptice" piše "El Pais". Dodajmo i kako je Mausan i prije izlazio sa sličnim tvrdnjama, ali one su oborene. Tako je 2017. godine predstavio pet mumificiranih tijela za koje je kazao da "nisu ljudska", ali ispostavilo se da riječ o ostacima djece. Ljudske djece.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )