Foto: RTRS

Gotovo svi viđeniji svjetski mediji pišu kako je Lionel Mesi od čelnika kluba zatražio da napusti Barselonu.

Mediji prenose informacije poznatog insajdera Marsela Bečlera, a okidač za ovakav potez Argentinca bio je, naravno, ubjedljiv poraz od Bajern Minhena.

Bila je to vjerovatno najgora utakmica u njegovoj karijeri, poraz od 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona u kojoj nije mogao da pomogne već bespomoćnim saigračima, prenosi Blic.

"Futmerkato", pa zatim i drugi, prenijeli su informacije Bečlera o vijesti koja nas čeka. Mesi je navodno već razgovarao sa čelnim ljudima katalonskog kluba i rekao da ne želi da ostane u Barseloni. Trenutni rezultati i neizvjesna budućnost kluba su ga natjerali na to.

Nije poznato gdje bi mogao Mesi da ode iz Barselone, posljednjih dana se kao opcija pominjao Mančester siti što bi "građane" učinilo jednim od najjačih timova u istoriji ovog sporta.

Mesi je dijete Barselone i rijetko ko se nadao da bi mogao da je napusti, pogotovo navijači tog kluba.
U Barselonu je stigao još 2001. godine kao 14-godišnjak, a već tri godine kasnije je odigrao prvu utakmicu za Barselonu C.

Godinu dana kasnije debitovao je u Barseloni B, a za prvi tim isto 2004. i od prvog dana bilo je jasno da će to biti velika stvar za cijeli klub.

Do danas je odigrao 485 utakmica i postigao čak 444 golova.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )