Foto: cafe.ba

Igor Mihajlović se vraća na mjesto trenera Košarkaškog kluba Radnik. Pomenuti stručnjak zamijeniće Vladimira Radovanovića čiju je ostavku uprava prihvatila nakon poraza od Sparsa.

Mihajlović je upoznat sa ekipom jer je sarađivao sa sada bivšim trenerom i zajedno su radili tri godine. Radnik je trenutno na skoru od dvije pobjede i pet poraza.
 
– Sigurno da me očekuje veoma težak zadatak, svjestan sam svega ali ne plašim se ovog izazova. Prije svega žao mi je što je Vlado otišao, zajedno smo radili tri godine i imali smo uspješnu saradnju. Što se tiče nas, jedini pravi kiks je poraz od Bratunca na našem parketu, ali su se desile neke stvari koje su malo poremetile ekipu. Na nama je da pokušamo da se što prije izvučemo iz ove situacije i da ostvarimo prvi cilj a to je opstanak u ligi – naglasio je Mihajlović.
 
Povratak na klupu seniorskog tima Mihajlović će da ima u srijedu kada idu u goste Borcu.
 
– Borac je u dosadašnjem dijelu šampionata pokazao da je odlična ekipa. Bez poraza su u dva takmičenja tako da smo svjesni da u Banjaluci možemo da odemo i odrigramo rasterećeni. Za nas su važnije utakmice nakon toga kada dočekujemo rivale u borbi za opstanak ekipu čelika, a zatim idemo Bosni. Što se tiče igračkog sastava trenutno neče biti promjena , nastavljamo u ovom kadru da vidimo da izvučemo maksimum – poručio je Mihajlović.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )