Foto: Srpskainfo/LUCA ZENNARO/EPA

Siniša Mihajlović je odbio priliku da po drugi put postane selektor reprezentacije Srbije.

Trener Bolonje je u ekskluzivnom intervjuu za “Sportski žurnal”, rekao kako su ga čelnici FS Srbije zvali prvog, ali da im se ljubazno zahvalio na ponudi. Mihajlović, koji godinama unazad ne daje izjave za srpske medije, osjetio je potrebu da se oglasi povodom priča oko toga da je jedan od kandidata, uz Savu Miloševića i Dragana Stojkovića Piksija.

Trener Bolonje je objasnio zbog čega je odbio poziv rukovodećih ljudi.

-Tačno je da su me čelnici FSS kontaktirali u decembru, da sam bio prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju selektorske funkcije. Bilo bi drago da se vratim, volio bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nisam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sjedim na dvije stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi”, rekao je Mihajlović za “Žurnal”.

On je rekao da o toj ponudi uopšte nije informisao čelnike italijanskog kluba.

-Čelnicima Bolonje nisam ni predočio mogućnost da istovremeno vodim Orlove. Nisam želio da napustim klub i tu se priča završila. Još jednom zahvaljujem rukovodstvu FSS na ponudi i žao mi je što nisam mogao da je prihvatim-, poručio je Mihajlo

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )