Foto: srpska info

Pjevačica Milena Ćeranić se trudi da privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, a sad je otkrila da i pored dugih veza u kojima je bila, nikada u životu nije osjetila pravu ljubav.

Ćeranićeva je, naime, na početku priznala kako najčešće provodi svoje vrijeme, ali se i dotakla svog emotivnog statusa i kakva je u ljubavi.
 
-Šta znam, more, posao, ljeto… To je sve nešto u čemu ja uživam, posebno što se dogodilo nešto po pitanju posla. Počeli smo ponovo da radimo, mi pjevači smo na neki način zavisnici od te scene –  kaže Milena, pa dodaje:
 
-Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I voljela sam i voljeli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umjeli. Lako je mene voljeti, ali negdje prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvijek imala taj problem nesigurnosti sa druge strane – priča Milena, prenosi Blic.
 
-Uvijek misliš da je to ono pravo. U jednom trenutku sam mislila da je to limit ljubavi, ali to nije bila prava ljubav, samo to još u životu nisam osjetila – rekla je ona u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.
 
Podsjetimo, Milena Ćeranić bila je sa kolegom pjevačem Nemanjom Stevanovićem tokom jednog rijalitija, pa i sa košarkašem Vladimirom Dašćem koji je tada bio u braku. Pjevačica je imala i kratkotrajnu romansu sa Vukom Mobom sa kojim je ostala u dobrim odnosima.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )