Foto: printscreen

Srbiju je pre neki dan šokirala informacija da žena koju je muž nožem izbo dva puta u srce nije htela da tereti muža, sama sebe optužujući da je ona kriva za njegovo agresivno ponašanje.

Da ona nije jedini i usamljen slučaj, svedoči i priča Milice iz Maradika, koja je javno, sasvim normalno, kao da to nije ništa, ispričala da ju je muž Dragoljub tokom njihovog pedesetogodišnjeg braka ubo makazama, zario joj nož u nogu, pa i udarao čekićem.

Naime, u emisiji DNK bakica svedoči kroz smeh kako je njen deda izbo makazama, nožem, varao i iako je njihov sin Stevica bio glavna priča jer je sumnjao da nije otac dece, a onda je njegova majka Milica, otvorila srce i ispričala kako je provela život uz muža Dragoljuba.  

"Spanđao se sa nekom mladom, zvao mi je i policiju. A on je onda rekao ja ne idem, ovo je moja kuća. Ja bih njega ostavila, ali nemam gde, ali imam osmoro unučadi. 52 godine smo u braku, a on me je tužio da se razvedemo. A pošto su se oni posvađali, hteo je da se pomirimo. Čak sam morala da platim 5.000 takse da ne ide kamata", počela je svoju priču Milica.

FOTO: PRITNSCREEN

"Udala sam sa 16 godina, on je mene ubo makazima u ruku, i kod mame nožem u nogu. I čekićem me je udario nedavno. On kaže meni: "Ne moj da me diraš", a ja ga pitam kada ćeš doći kući trezan da se ispričamo. A on ima samo izgovore, tako mu lakše kad pije. Ne bi se ja udala za njega da mi je otac ostao živ. On je bio kamenorezac u Kruševcu, nisam ja od bilo koga. Da je on živ, rekla sam mu, ja se ne bih udala za njega. Znaš ti šta je to biti kamenorezac, ostala bih u Kruševcu ne bih došla ovde u Čortanovcima. A za njega sam se udala kada sam imala 16 godina, a on 22", pričala je u dahu baka Milica za DNK, koja i pored toga što ju je muž varao, tukao, psihički maltretirao, ostala je s njim.

"Nije oprala suđe, pa sam je ja onako. A imao sam i ljubavnicu, sekretaricu", bez stida je rekao Dragoljub, pa priznao da je imao ljubavnice, a strašno je izgovorio kada je progovorio o snajki: "Da je moja, visila bi za ovu banderu".  

FOTO: PRITNSCREEN
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )