Foto: N/FS BIH

Selektor BiH najavio radikalne promjene pred mečeve baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ova reprezentacija je promijenila tri selektora tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je jedna stvar ista, paretije Zmajeva su očajne.
 
BiH je kvalifikacije u J grupi završila na petom, pretposljednjem mjestu, sa tek devet osvojenih bodova. Uz tri vezana poraza, od Portugala (0:5), Lusemburga (1:4) i Slovačke (1:2).
 
– Žao mi je malo momaka, ali osjećaj je drugačiji nakon ove utakmice. Nemam niti jednu riječ zamjerke. Pa i kad smo ostali sa deset igrača. Mislim da možemo da budemo zadovoljni sa onim što su pružili momci. Rezultat je takav kakav jeste. Sudijske odluke su bile takve kakve su. Sve je nekako bilo protiv nas. Barem sada nemamo za čim da žalimo – rekao je Milošević, koji je potom nastavio:

„Teren mora da bude mjerilo, tako da sada je mnogo jasnije. Dobili smo još neke igrače, neki su me prijatno iznenadili. Stekao sam jasnu sliku ko su momci na koje možemo da računamo u martu. Moramo na stvari da gledamo pozitivno, dobili smo neke igrače na koje možemo da računamo u martu”, rekao je Milošević.
 
Milošević je dobio i zvižduke sa tribina, ali se na to nije obazirao:
 
– Nemam komentar, nemam vremena da se bavim navijačima – podvukao je selektor BiH.
 
Milošević je potvrdio da će biti dosta otpisanih igrača u odnosu na spisak za mečeve sa Luksemburgom i Slovačkom.
 
– Pa sedam-osam sigurno, vjerovatno i više – dodao je on, prenosi sport klub.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )