Foto: undefined

Ivana Mitrović je aktuelna Miss Balkana, krasi je ljepota, a u poslednje vrijeme itekako je popularna zbog titule koju sa ponosom nosi.

Ona je gostovala u mnogim emisijama, te je imala prilike da odgovara na zanimljiva pitanja iz oblasti opšte informisanosti u jednom kvizu znanja.
 
Ipak, dotična misica uspjela je da pokaže da joj informisanost nije jača strana, ali i da je propustila neke časove u školi, osnovnoj.
 
Nju su voditelji kviza koji je glavni grad Turske, a ona je dala pogrešan odgovor, rekavši da je to Istanbul, umjesto Ankare. Ni sledeće pitanje joj nije bolje leglo, te je na pitanje koliko različitih vremenskih zona ima na zemlji, umjesto 24, rekla 4.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Mitrovic (@ivanam.95)

Pitali su je i u kojoj državi nema zmija (Srbija), kada je Njemačka bombardovala Beograd (1941), koliko je 5 puta 8 (35), gdje se nalazi krivi toranj (u Pizi), koliko ima kontinenata (5). Ipak, jedno pitanje privuklo je posebnu pažnju. "Šta se desilo pre 1976. godine?", glasilo je pitanje, a misica je odgovorila samo: "To mogu adekvatno kažem kada dobijem informaciju od vanzemaljaca."

Ivana je uspjela da odgovori pogrešno na 7 od 8 pitanja iz oblasti geografije, istorije, biologije, matematike i umjetnosti. Mnogi su na društvenim mrežama gledali ovaj video, smijali su se i komentarisali da bi htjeli da im se vrati taj jedan minut života zbog kog su doživjeli "transfer blama". Ivana je inače poznata javnosti po tome što je učestvovala u rijalitiju "Parovi" gdje je javno priznala da je djevica.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )