Foto: Arhiva

Aleksandra Mitrovića ne može da zaustavi ni odbrana Totenhema.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je u nevjerovatnoj formi i to je potvrdio novim golom, čak šestim ove sezone u Premijer ligi, sada na jednom od najtežih gostovanja za Fulam - gradskom rivalu Totenhemu! Svi su se pitali kako će se Mitrović snaći u elitnom rangu engleskog fudbala pošto prethodni put nije ostavio poseban utisak (tri gola), ali izgleda da je bilo do prethodnog trenera - pošto Srbin kod Marka Silve "razara" sve pred sobom.
 
Nažalost, Fulam nije uspio da dođe do makar boda na gostovanju Totenhemu (slavili su "pijevci" 2:1), ali je Mitrović u 83. minutu postigao svoj najljepši pogodak ove sezone i tako makar na kratko napravio dramu na novom "Vajt Hart Lejnu".
 
Bila je to duga lopta Tetea sa desnog boka za Mitrovića koji je po prijemu odmah ušao u kazneni prostor, potom je fintom prevario Romera i prebacio se na desnu nogu, a onda maestralno šutirao u dalji ugao gola koji čuva Ugo Loris. Uzalud se bacio kapiten reprezentacije Francuske, ali ovakvi šutevi Smederevca se ne brane.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )